•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Diznijeva avantura 'Alisa iza ogledala' premijerno 25. maja u odabranim bioskopima

Premijera nove Diznijeve 3D avanture "ALISA IZA OGLEDALA" (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS) biće održana u sredu, 25. maja, u bioskopima Cineplexx (Ušće Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Mne Delta City Podgorica), Arena Cineplex (Novi Sad), Cinestar Pančevo i Cinestar Zrenjanin.

Obezbedite na vreme karte jer vreme ističe!
Novo uzbudljivo putovanje voljene Alise, fantastični vizuelni efekti i kvalitetna zabava za celu porodicu su razlozi zbog kojih ovaj film ne treba propustiti.

"ALISA IZA OGLEDALA" ponovo ujedinjuje ekipu iz svetskog hita koji je postao fenomen 2010, a koju čine Džoni Dep, En Hatavej, Mia Vasikovska, Met Lukas i Helena Bonam Karter. Ovog puta, priključuju im se i novi likovi koje igraju Ris Ajfans i Saša Baron Koen. Takođe, vraćaju se i Alen Rikman, Stiven Fraj, Majkl Šin, Timoti Spal, Barbara Vindzor, Pol Vajthaus i Met Vogel.


U Diznijevoj „Alisi iza ogledala", potpuno novoj, spektakularnoj avanturi u kojoj se pojavljuju nezaboravni likovi iz voljenih priča Luisa Kerola, Alisa se vraća u ćudljivi svet Podzemlje i putuje kroz vreme da bi spasila Ludog Šeširdžiju.

Od 26. maja "ALISA IZA OGLEDALA" stiže i na redovne bioskopske repertoare a biće dostupna u 2D i 3D tehnici.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...