•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deepwater Horizon (2016) - uskoro

Neverovatan prikaz najveće ekološke katastrofe u istoriji SAD-a.

Film prati događaje iz aprila 2010. godine, kada se odvijala najveća katastrofa za koju je zaslužan ljudski faktor. Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zalivu nije vođena po propisima i došlo je do eksplozije platforme i velikog zagađenja usled curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon raspada i eksplozije naftne platforme. Osim Marka Wahlberga, u filmu se pojavljuju Kurt Rasel, Džon Malkovič, dobitnica Zlatnog globusa Đina Rodrigez, i Kejt Hadson. Senario je zasnovan na članku “Deepwater Horizon’s Final Hours” Njujork Tajmsa iz 2010.

Glumci: Mark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson, John Malkovich, Kurt Russell
Režiser: Peter Berg

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...