•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danijel Krejg odbio milione: Traži se novi Džems Bond

Već neko vreme se nagađa o tome ko bi mogao da bude novi Džejms Bond, a sada su se dogodile dve stvari koje bi tu nedoumicu konačno mogle da razreše.

Jedna je da je još uvek aktuelni Bond Danijel Krejg odbio milione dolara koje mu je ponudio filmski studio MGM, kako bi nastavio svoju ulogu najpoznatijeg tajnog agenta. „Danijel je završio sa Bondom, kratko i jasno. To je rekao direktorima u MGM-u nakon filma „Spectre“. Oni su mu ponudili ogromnu sumu novca, ali to ga nije zanimalo“, otkrio je izvor blizak glumcu.

Suma o kojoj govori navodno je čak 68 miliona funti, kada se broji njegov honorar kao glumca i koproducenta, prenose britanski mediji.

Osim tih informacija, druga stvar koja otkriva najverovatnijeg Krejgovog naslednika je potez kladionica koje su pre nekoliko dana blokirale sve uplate na Toma Hidlstona kao novog Bonda. On je i do sada smatran jednim od najvećih favorita za ulogu, a kladionice očigledno imaju pouzdane informacije, ako su se odlučile za taj potez.

Website:krstarica.com
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...