•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li će biti 'The Purge 4' i koju priču nam donosi?

Kraj filma Pročišćenje: Izborna godina nije baš bio obećavajući, barem što se tiče budućnosti ove horor franšize. Na kraju svega senatorica Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) pobedila je na izborima i stala na kraj godišnjem prazniku Pročišćenja. Iako se činilo kao da pomoću povećanja nasilja širom zemlje nakon te njene odluke pripremaju teren za nastavak priče zapravo bi bilo dosta besmisleno nastaviti priču kada Noći pročišćenja više nema.

Čini se kako se reditelj/scenarista James DeMonaco slaže s time jer priču u filmu The Purge 4 namerava da vrati u vreme pre nego što je Pročišćenje uopšte bilo potrebno, pre ali što su New Founding Fathers of America uopšte došli na vlast.

Novinar CinemaBlenda razgovarao je sa Demarcom, koji je otkrio kako nema nameru da režira četvrti deo priče, ali će napraviti scenario i producirati nastavak: "Mislim da ću se vratiti i pokušati da razotkrijm kako je sve to uopšte počelo. Čini se da je prirodan sledeći korak priznati 'U redu, napravili smo trilogiju. Jasno nam je kako je došlo do toga da neko želi tome da stane na kraj, ta neka predsednička figura. Hajdemo se sada vratiti kako bi otkrili kako je uopšte došlo do toga'. Kako je ta zemlja uspela da dođe do toga da prihvata takvu grozotu, takvu strašnu stvar svake godine? Mislim da postoji nešto zanimljivo u tome. Mislim da neću režirati film. Razmišljam o tome da napravim scenario i možda produciram film, bar da ostane veran onome što sam zamislio."

Za one kojima je koncept Pročišćenja nepoznat radi se o filmovima smeštenim u svet gde se u SAD-u godišnje odvija Noć pročišćenja, 12-satni period u kojem su dopušteni skoro svi zločini. Osim napetosti, filmovi su se bavili i snažnim temama poput klasnim i rasnim pitanjima. Aktualnost tih problema postavlja pitanje koliko će The Purge 4 zapravo imati sličnosti sa našim današnjim svetom.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...