•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crank: High Voltage (2009)

Dobrog čoveka ne možete zauzdati. Jason Statham se vratio kao Chev Chelios – ovaj put da bi vratio svoje ukradeno srce (tako je, radi na baterije). Energično i zaista elektrizirajuće!

Nastavljajući tamo gde je stao prvi film, u filmu „Adrenalin: Visoki napon“ Chev je preživeo sigurnu smrt na ulicama Los Angelesa, samo da bi ga oteo tajanstven kineski mafijaš. Tri meseca posle Chev se budi da bi otkrio da je njegovo gotovo neuništivo srce hirurški odstranjeno i zamenjeno uređajem koji radi na baterije i kom trebaju redovni elektrošokovi da bi radio. Nakon opasnog bega od svojih otmičara, Chev ponovno beži, ovaj put od harizmatičnog šefa meksičke bande El Hurona (Collins, Jr.) i kineskih Trijada, koje predvodi opasni 100 godina star Poon Dong (Carradine).

Ponovno se obraćajući Docu Milesu (Yoakam) za zdravstveni savet, primajući pomoć od Venusa (Ramirez), brata blizanca svog prijatelja Kayla, i ponovno se spajajući sa svojom devojkom Eve (Smart), koja sad zna kako on zarađuje za život, Chev je odlučan da vrati svoje srce i osveti se onom ko ga je ukrao i kreće na napetu poteru kroz Los Angeles gde sve prolazi da bi preživeo.

U rukama reditelja prvog dela, "Crank 2“ postaje još luđi i bizarniji i odlazi korak dalje s još neverovatnijim scenarijem. Od početka do kraja filma "Crank 2“ nam nudi haos koji prelazi sve ukorenjene granice i namerno preteruje u apsolutno svemu čega se dotakne – od akcionih scena, humora, scena koje graniče s dobrim ukusom i društveno prihvaćenih normi. I baš zbog toga, u svojoj apsurdnosti "Crank 2“ uspeva da bude originalan i neobično zabavan film koji je stekao jako puno obožavatelja. Jason Statham i Amy Smart ponavljaju uloge iz prvog dela, a u ostalim, manjim ulogama pojavljuju se country pevač Dwight Yoakam, jedna od Spice Girlsica - Geri Halliwell i tinejdžerska zvezda 80-ih, Corey Haim. Ulogu negativca dobio je legendarni David Carradine.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2009
Reziser:Mark Neveldine, Brian Taylor
Scenario:Mark Neveldine, Brian Taylor
Uloge:Jason Statham, Amy Smart, Clifton Collins Jr.
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 2 nominacija
Studio:Lionsgate, Lakeshore Entertainment, Radical Media
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...