•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Clooney režira film o britanskom skandalu sa prisluškivanjem telefona

George Clooney režiraće adaptaciju knjige 'Hack Attack' Guardianovog novinara Nicka Daviesa koja se bavi istragom medijskog carstva Ruperta Murdocha koja je razotkrila skandal s hakovanjem telefona poznatih osoba, piše Guardian.

Reč je o skandalu koji je pre nekoliko godina iz temelja uzdrmao poverenje Britanaca u medije i doveo do zatvaranja tabloida News of the World.

"Prisutni su svi elementi - laganje, korupcija, ucena - i to na najvišim državnim nivoima i od strane najvećeg londonskog lista", stoji u Clooneyevom saopštenju. "A najbolji deo svega je da je sve to istina. Nick je hrabar i uporan izvestilac i čast mi je pretočiti njegovu knjigu u film", dodao je.

Šef produkcije u Columbia picturesu Michael De Luca u saopštenju je istaknuo kako je Clooney 'i sam sin novinara, s oštroumnim interesom za ulogu novinarstva u našim životima'.

"U filmu 'Hack Attack', George će istražiti mračnu stranu toga sveta, biznisa u kome su sva pravila novinarstva prekršena u trci za što boljom i većom pričom", dodao je.

Clooney će, zajedno s partnerom Grantom Heslovom učestvovati i u produkcijskoj strani projekta preko njihove kompanije Smokehouse Pictures, koja je producirala i neke druge njegove filmove. Početak snimanja je planiran za 2015.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu