•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Christina Hendricks u projektu Camerona Crowea

Zvezda serije Momci s Madisona (Mad Men), Christina Hendricks, glumiće uz Lukea Wilsona u pilot epizodi komedije Roadies reditelja Camerona Crowea.

Radnja projekta pratiće turneju uspešnog rock benda, čija će priča biti ispričana kroz utiske članova njihove pratnje na turnejama, prenosi The Hollywood Reporter. Hendricks će igrati lik Shelli, bendove produkcijske menadžerice i Billove (Luke Wilson) poslovne partnerke. U seriji će glumiti i Imogen Poots, Keisha Castle-Hughes, Peter Cambor i Rafe Spall.

Crowe, koji je 2000. osvojio Oscara za najbolji originalni scenario za rock dramu Korak do slave (Almost Famous), napisao je i režira pilot jednosatne komedije. Snimanje počinje početkom 2015. u Vancouveru.

Hendricks je peterostruko nominovana za Emmyja, a dosad je glumila i u filmovima Vožnja (Drive), Ginger & Rosa i u prvom rediteljskom delu Ryana Goslinga Izgubljena reka (Lost River). Osim što je nedavno potpisala ugovor za seriju Comedy Centrala Another Period, uskoro ćemo moći da je vidimo u filmu Dark Places, uz Charlize Theron te u ostvarenju Johna Slatteryja, Gods Pocket.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...