•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Christian Bale odustao od uloge Stevea Jobsa, ali pronađena zamena?

Desetak dana otkako je otkriveno da će glavnu ulogu u Sonyjevoj adaptaciji biografije Stevea Jobsa igrati Christian Bale stiže vest da to ipak nije tačno jer je Bale nakon dugog razmišljanja zaključio kako ovo ipak nije uloga za njega. Ovo je već drugi put da Sony mora da menja glavnog glumca za taj film jer je prethodno ulogu odbio Leonardo DiCaprio.

Treći izbor za glavnu ulogu Stevea Jobsa je Michael Fassbender ali još uvek je sve sa njim u ranoj fazi pregovora. Fassbendera smo imali prilike zadnjih godina da gledamo u više različitih uloga i ne sumnjamo da će odgovoriti izazovu i da će ovo biti jedna od njegovih najboljih uloga.

Snimanje je trebalo da počne ove zime, ali se ne zna hoće li Baleov odlazak pomrsiti planove redatelju Dannyu Boyleu.

Film se temelji na biografiji koju potpisuje Walter Isaacson, a scenario je napisao oskarovac Aaron Sorkin.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu