•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlize Theron priznala da je odbila ulogu heroine u filmu 'Wonder Woman'

Povratkom sa filmom "Wonder Woman", američka producentica Patty Jenkins imala je nameru da nakon 14 godina ponovo okupiti ekipu koja je radila na kriminalističkoj drami "Monster". Međutim, nakon što je Charlize Theron odbila ulogu heroine, Izraelka Gal Gadot je došla na njeno mesto.

Theron je priznala da je odbila ulogu zbog drugih obaveza.

"Patty i ja smo prijateljice i poštujemo jedna drugu. Pitala me da budem u 'Wonder Woman', ali u to vreme ja sam radila nešto drugo. Postoji razlog zašto sam odbila ulogu", kazala je Theron.

U filmu "Monster" iz 2003. godine, uloga ubice Aileen Wuornos je proslavila Theron. Njena karijera tad je krenula uzlaznom putanjom, a osvojila je i Oscara za najbolju žensku ulogu. Theron je posle toga glumila i u filmovima "The Italian job", "Hancock", "A Million Ways to Die in the West", "Mad Max" i "The Fate of the Furious".

Sigurno je kako holivudska glumica ima veliki potencijal da glumi amazonsku ratnicu, a počele su već i špekulacije kako bi se mogla pojaviti u nastavku "Wonder Woman" koji bi trebao biti snimljen do 2020. godine.

Film o kultnoj superjunakinji iz 70-ih godina "Wonder Woman" je najprodavaniji film ikada koji je režirala žena. Već na početku prikazivanja, filmski kritičari su predvideli kako će film zaraditi više od 600 miliona dolara, što se i desilo.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...