•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cary Fukunaga režiraće adaptaciju Kingovog romana 'IT'

Cary Fukunaga režiraće adaptaciju kultnog bestselera Ono (It) kralja horor priča Stephena Kinga iz 1986. godine. Snimanje istoimenog projekta trebalo bi početi na leto, izjavio je producent Dan Lin za Vulture.

Roman je bio adaptiran u televizijsku mini seriju ABC-ja 1990. godine, a filmska će verzija biti podeljen u dva dela dok je Fukunaga trenutno angažovan samo na prvom.

Priča prati grupu dece koja se suočava sa zagonetnim čudovištem zvanim Ono koje se najčešće pojavljuje u liku klovna Pennywisea, ali se pretvara i u najveće strahove svojih žrtava. Nakon više decenija, družina koja je potpuno zaboravila na klovna ponovno je prisiljena da udruži snage i suočiti se sa zlom.

Fukunaga je režirao prvu sezonu serije True Detective, a biće i izvršni producent druge sezone u kojoj će glavni glumački ansambl činiti Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Taylor Kitsch i Kelly Reilly.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...