•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

CINEPLEXX BIG BEOGRAD SVEČANO OTVOREN NA KARABURMI

Najmoderniji bioskop Cineplexx BIG Beograd večeras je otvoren u okviru BIG FASHION šoping centra na Karaburmi. Ljubitelji filmova će nakon višemesečnih radova i investicije od preko 4 miliona €, uživati u elegantnom spoju tradicionalnog i modernog bioskopa urađenog prema visokim standardima kompanije Cineplexx.

Specijalnim, crvenim tepihom pored „paklenog" Cineplexx vozila prošetale su brojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog žIvota među kojima su glumci Jugoslava Drašković, Gordan Kičić i Bojan Perić, reditelj Darko Bajić, predstavnici medija Sandra Perović i Aleksandar Jovanović koje su uživale u filmu „Paklene ulice 8", nastavku popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi.

Bioskop Cineplexx BIG Beograd ima osam sala, ukupni kapacitet od 1.300 mesta i prostire se na površini od 3.000 m². Pored fantastičnih 4K projektora, sve sale su u potpunosti digitalizovane i opremljene vrhunskom Real D 3D tehnologijom. Novi Cineplexx je prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora. Oni se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera, za pun spektar boja i visok kvalitet slike, koja će maksimalno upotpuniti doživljaj svim ljubiteljima sedme umetnosti.

Radi dobijanja savršene akustične atmosfere u dvoranama, kroz ceo bioskop razvučeno je ukupno 27 kilometara kablova, dok će uz JBL 5.1 i 7.1 sistem zvučnikagledaoci moći u potpunosti da zarone u radnju filma. Srebrno bioskopsko platno ukupne površine od 481 kvadratni metar, postavljeno je na sferične ekrane, kako bi gledanje filmova iz svakog mesta u sali bilo identičnog kvaliteta. Posebnu draž enterijeru novog bioskopa Cineplexx u Beogradu davaće i svetlosna instalacija likova filmaDart Vejder, Džoker i Minion za čiju izradu je bilo neophodno da se probuši više miliona mikrorupa kroz koje prolaze snopovi ružičaste svetlosti.

Sve sale bioskopa Cineplexx BIG Beograd opremljene su sa udobnim, posebno dizajniranim VIP sedištima, kao i mestima za zaljubljene u kojima će parovi imati priliku da uživaju u omiljenom filmu.

Kompanija Cineplexx International je početkom aprila u Bukureštu dobila nagradu EuropaProprety za retail kompaniju godine u Srbiji. Ova nagrada se dodeljuje kompanijama koje su bile najaktivnije u regionu na osnovu njihovih tržišnih inovacija, ekspanzije na tržištu, koncepta i dizajna i komercijalnog uspeha.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...