•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Flatliners (2017) - uskoro
Tulip Fever (2017) - uskoro
Novi film s Jennifer Lawrence dobio F na CinemaScoreu
'Wonder Woman' među 5 najuspešnijih filmova o...
Toi et moi (2006) (2006)
A Bridge Too Far (1977) (1977)
Cormoran Strike se vraća i sledeće godine
Stronger (2017) - uskoro
Fifty Shades Freed (2018) - uskoro
S.M.A.R.T. Chase (2017) - uskoro
Kingsman: Zlatni krug 3D - Premijera u bioskopu Vilin Grad
Preminuo Harry Dean Stanton, zvezda filmova 'Kum II' i...
Cine Grand - Novi bioskop u Capitol parku Rakovica
FEF Palić među 6 najboljih festivala u Evropi
Gary Oldman u natprirodnom trileru 'Mary'
Stiže i treći 'John Wick'
Umro američki glumac Frank Vincent, zvezda serije...
Daniel Radcliffe u borbi za preživljavanje u novom...
Završni obračun: Džejmi Li Kertis ponovo u nastavku...
Teströl és lélekröl (2017) - uskoro
Sve što bi trebali da znate o filmu Kingsman: Zlatni krug
Rejf Fajns dobio državljanstvo Srbije
Mother! (2017) - uskoro
Uspešno uskrsnuće! - Završen 3. Dead Lake Horror & Wine...
Nigde (2017) (2017)
Noćna mora se nastavlja - "Ono" dobiva nastavak
Reditelj Guillermo Del Toro dobio Zlatnog lava za film 'The...
Najveća strip izložba ove godine u Srbiji
Holivud za propalu filmsku sezonu krivi 'Rotten Tomatoes'
Večeras nastavak 3. sezone serije Fear the Walking Dead