•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin grad od 25. do 31. maja
Dunkirk (2017) - uskoro
Talentovana devojka naslikala Osmog putnika na telu
Blow up (1966) (1966)
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 25. do 31. maja
Karingtonovi ponovo na malim ekranima
Nesreća ruske podmornice Kursk uskoro na velikom platnu
Preminuo Bata Kameni, najpoznatiji srpski kaskader
Dajana Lejn i Alek Boldvin u romantičnoj komediji 'Pariz...
Jim Parsons i Todd Spiewak izgovorili sudbonosno 'da'
Dolphin Tale 2 (2014) (2014)
Ekstravagantni način života Johnnyja Deppa mesečno...
Tom Cruise: Definitivno snimamo nastavak filma 'Top Gun'
2. Festival muzičkog dokumentarnog filma Dok'n'Ritam u DKSG
What Lies Beneath (2000) (2000)
Komedija 'Čuvari plaže' premijerno 31. maja - karte u...
'Pirati sa Kariba - Salazarova osveta' premijerno 24. maja...
'Igra prestola' - počinje veliki rat!
Stalone i Džeki Čen prvi put zajedno na filmu
Novi trailer za Nolanov 'Dunkirk': 400.000 vojnika između...
Iranskom reditelju Asgaru Farhadiju Oskar uručen u Kanu
Tragedija ugrozila film o superherojima
Najavljene nove epizode animiranog hita 'Pepa Prase'
Režiser Guy Ritchie hvali Beckhama: Veoma je talentovan
Jennifer Aniston ne veruje da bi 'Prijatelji' danas bili...
Le fantôme de la liberté (1974) (1974)
Selma Hajek: 'Holivud mlade glumice tretira kao igračke'
Going the Distance (2010) (2010)
Skupi hrabrost i pogledaj psihološki triler 'Beži' od 25....
Stander (2003) (2003)