•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Cicolina na 10. Beldocs festivalu - Zabranjeni, divlji san
Majka Bili Ajdola opljačkana – nagrada 20.000 funti
Bone Daddy (1998) (1998)
Preminuo Charlie Murphy, brat glumca Eddiea Murphyja
Porodični vikend uz animiranu avanturu 'Mali šef'
Paris, Texas (1984) (1984)
How to Be a Latin Lover (2017) - uskoro
King Arthur: Legend of the Sword (2017) - uskoro
Povratak kultne serije 'Dosjei X' na male ekrane
Pakleni automobili ispred Ušće Shopping centra 22. aprila
Šta imaju zajedničko Štrumpf, Bojan Perić i Novica...
Repertoar bioskopa Vilin grad od 13. do 19. aprila
Cineplexx BIG Beograd za dva dana stiže na Karaburmu
Bioskop Vilin Grad slavi 5. rođendan
Džordž Lukas: Keri Fišer je bila 'jedna u milijardu'
Lična sekretarica Elvisa Prislija svedoči o životu u...
I Origins (2014) (2014)
Katie Holmes i Jamie Foxx su spremni da službeno objave da...
Pogledajte prvi trejler filma 'Tor - Ragnarok'
MCF otkupio 12 filmova sa Kanskog festivala
Kevin Spejsi voditelj ovogodišnjih Toni nagrada
Srbija se priključuje obeležavanju svetskog događaja...
CINEPLEXX BIG BEOGRAD SVEČANO OTVOREN NA KARABURMI
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 20. do 26. aprila
Moj život kao tikvica, 19.4. od 20h
To Live and Die in L.A. (1985) (1985)
Šta Harison Ford misli o novom filmu o Hanu Solou?
Brad Pitt nakon dramatičnog razvoda srećniji i mršaviji
Secret Scripture (2016) - uskoro
Trespass Against Us (2016) - uskoro