•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell (1990) (1990)
The Thief of Bagdad (1940) (1940)
Tim Burton odabrao glumce za film 'Dumbo'
Christopher Nolan u pregovorima za režiranje novog filma o...
Hrvatska u fokusu 24. Festivala evropskog filma Palić
Telle mère, telle fille (2017) - uskoro
Kristi Puju predsednik žirija 24. Festivala evropskog...
Cineplexx širom regiona ugostio više od 60.000 posetilaca...
David Ayer odustao od režije remakea filma 'Lice s...
'Emoji film' ušao u Guinnessovu knjigu rekorda
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 13. do 19 jula
Novi napeti trailer za 'Blade Runner 2049'
A Few Less Men (2017) - uskoro
Amitivil: Buđenje - ulaznice u prodaji
James Franco i Maggie Gyllenhaal kakve još niste videli
Slavko Štimac primio nagradu 'Aleksandar Lifka' i otvorio...
Kako je Magnus Karlsen postao 'šahovski Mocart'
Valerijan i Carstvo hiljadu planeta - premijerno u Vilinom...
Alejandro González Iñárritu
Mens night Planeta majmuna - Rat u bioskopu Cineplexx Niš
Muzičko-dokumentarni film 'Priča o grupi Eva Braun' na...
The bad batch (2017) - uskoro
Viceroy's House (2017) - uskoro
Daniel Craig će ponovo glumiti Jamesa Bonda
Novi kriminalistički triler ponovo će ujediniti DiCaprija...
Si j'étais un homme (2017) - uskoro
Budućnost je odavno počela - Ekološki dokumentarci na...
Will Smith glumi Duha u remakeu 'Aladdina'
Započeto snimanje novog domaćeg filma 'Patuljci sa...
The Losers (2010) (2010)