•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bollywood zainteresovan za snimanje filmova o indijskim mafijašima iz stvarnog života

Film o životu poznatog mafijaškog dona iz Mumbaia izlazi u indijskim bioskopima ove nedelje, u vreme dok Bollywood izražava svoju fascinaciju kriminalnim podzemljem.

"Daddy", biografski film o političaru po imenu Arun Gawli, koji je postao gangster, u petak je prikazan na velikim ekranima pre nego što je najavljen još jedan gangsterski film o zloglasnoj sestri Douooda Ibrahima, najtraženijeg čoveka u Indiji.

Snimanje trećeg gangsterskog filma, u kojem glume bollywoodske zvezde Deepika Padukone i Irrfan Khan, najavljen je za sledeću godinu.

Scenarista filma "Daddy" Ashim Ahluwalia imao je neugodna iskustva tokom snimanja filma o političaru koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog ubistva lokalnog većnika.

"Gawli je stariji čovek, njegovo vreme je prošlo. Napravili smo film uz saglasnost njegove porodice. Ne bih to uradio drugačije", rekao je Ahluwalia za AFP, dodavši da je prošlo dovoljno vremena i da je porodica pretrpela ono najgore.

Dodao je kako su morali imati poverenje porodice Gawli, i da su ih uverili da ih neće pogrešno predstaviti.

"Pretnje su neizbežan deo rada na ovakvom projektu", dodao je Ahluwalia.

Arjun Rampal (44) igra ulogu Gawlija u filmu "Daddy".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...