•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blake Lively otkrila da postoji druga žena u životu Ryana Reynoldsa

Kad pogledate Blake Lively, pomislili biste da pored nje muškarac ne bi ni pogledao ijednu drugu. Ali to nije slučaj kod Ryana Reynoldsa, s kojim poznata glumica ima dete.

Blake je na Instagramu objavila fotografiju svoga supruga uz glumicu Helen Mirren, s kojom glumi u novom filmu 'Woman in Gold'. Ova fotografija snimljena je u februaru na filmskom festivalu u Berlinu.

Lively je ispod slike napisala: "Da li bih trebala biti zabrinuta što me moj suprug ovako nikad ne gleda?..." našalivši se tako stavivši hashtagove kako je Mirren najseksipilnija glumica ikada.

Očito je sve šala, ali barem mali deo toga nije - Mirren izgleda neverovatno u uskoj zelenoj, čipkastoj D&G haljini - Blake je apsolutno u pravu!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila