•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blade Runner dobija nastavak u VR tehnologiji

Blade Runner (Istrebljivač) legendarni je SF triler reditelja Ridleya Scotta iz 1982. godine, u kojem je jednu od svojih najpoznatijih filmskih uloga odigrao Harrison Ford. Obožavatelji ovog filma već godinama, da ne kažemo decenijama, priželjkuju snimanje nastavka, a to će se konačno uskoro i dogoditi.

Snimanje nastavka naziva Blade Runner 2049 već je započelo pod rediteljskom palicom Denisa Villeneuvea, a glavnu ulogu ponovno će imati Harrison Ford. Objavljen i datum premijere ovog filma: 6. oktobar 2017. godine.

Kako javljaju strani portali, Blade Runner 2049 će, osim filma, sa sobom doneti i ekskluzivne sadržaje u tehnici virtualne stvarnosti, koji će biti dostupni vlasnicima VR uređaja Oculus Rift. Još uvek nije poznato kakva će biti priroda tih sadržaja, i hoće li neke (ili sve?) scene najavljenog filma biti snimljene u VR tehnici.

Za implementaciju VR-a u film producentska kuća Alcon Entertainment osnovala je ispostavu Alcon Interactive koja na tome radi zajedno s Facebookovim Oculusom. Sadržaj u virtualnoj stvarnosti biće distribuiran u isto vreme kada novi Blade Runner stigne u bioskope, a producenti se nadaju da će ova jedinstvena kombinacija filma i tehnologije poboljšati doživljaj gledaoca i proširiti granice vizualne umetnosti, filma i dizajna. Publika će tako dobiti priliku da doživi priču Blade Runnera na potpuno nov način, poručili su iz Oculusa.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...