•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bivša devojka Jima Carreya počinila samoubistvo nakon raskida

Bivša devojka glumca Jima Carreyja, 28-godišnja Cathriona White, počinila je samoubistvo.

Ona je pronađena u svom domu u Los Angelesu u ponedeljak uveče, a pronašle su je njene prijateljice koje su došle da provere da li je sve u redu nakon prekida.

Neki mediji pišu kako je vrlo verovatno reč o predoziranju jer je pored tela policija pronašla nekoliko pilula, ali pravi uzrok smrti biće otkriven tek nakon obdukcije.

Vesti o njenoj smrti pojavile su se samo pet dana nakon što je po drugi put prekinula s Carreyjem, a TMZ piše da je White ostavila i oproštajno pismo u kojem spominje prekid s glumcem koji je vezu prekinuo.

Istog dana kad je napisala pismo, napisala je i svoj poslednji status na Twitteru.

"Isključujem se s Twittera, nadam se da sam bila svetlost svojim najbližima i najdražima", napisala je.

Inače, Carreyja je upoznala krajem 2012., a do marta 2013. već su prekinuli. U maju ove godine ponovo su viđeni zajedno.

"Bila je zaista nežan irski cvet, preosetljiva za ovo tlo, voleti i biti voljena je sve zbog čega je sjajila. Suosećam s njenom porodiom, prijateljima i svima koji su je voleli i kojima je stalo do nje. Sve nas je udarila munja", rekao je glumac nakon što je saznao za smrt bivše devojke.

Njena majka nije želela da razgovara sa novinarima, ali njen rođak je izjavio za Daily Mail da namerava otputovati u Irsku kako bi u ovom teškom periodu bio uz porodicu. Inače, njena majka Brigid Sweetman se nakon razvoda preselila u Veliku Britaniju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu