•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Benedictu Cumberbatchu prestižna Variety nagrada

Benedict Cumberbatch primiće nagradu Variety (Variety Award) na dodeli Britanskih nezavisnih filmskih nagrada (British Independent Film Awards). Svečanost dodele održaće se u Londonu 7. decembra, prenosi Digital Spy.

Variety Award dodeljuje se britanskom reditelju, glumcu, piscu ili producentu koji je postigao međunarodni uspeh. Prethodni dobitnici nagrade su Jude Law, Liam Neeson, Michael Caine, Daniel Craig, Helen Mirren, Richard Curtis i Paul Greengrass.

Oduševljen sam što ću primiti ovu prestižnu nagradu i zahvalan na toj neverovatnoj časti, izjavio je Cumberbatch.

Njegov film The Imitation Game u Velikoj Britaniji imao je premijeru 14. novembra. Reč je o istorijskoj priči o genijalnom britanskom matematičaru, logičaru, kriptoanalitičaru i teoretičaru računarstva Alanu Turingu koji je uspeo da dešifruje Enigmu, kriptografsku mašinu nacističke Nemačke.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....