•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Boys 3 - prazna priča ili ne?

O snimanju trećeg nastavka filma Bad Boys govori se već godinama. Producent Jerry Bruckheimer često je u intervjuima izražavao želju za snimanjem trećeg dela, a sada se čini kako će mu se ta želja napokon ostvariti. Martin Lawrence gostovao je kod Conana i otkrio kako se film nalazi u pretprodukcijskoj fazi, kao i da je scenario skoro pa gotov.

Prvi i drugi film režirao je Michael Bay, a s obzirom da su se pojavile glasine o tome kako neće raditi na petom nastavku Transformersa, čini se da će imati slobodan raspored. Lawrence trenutno radi na TV seriji Partners i sigurno će pronaći slobodno vreme za snimanje, a i Smithu je nakon onog debakla After Earth potreban jedan veliki hit kako bi se vratio na stare staze slave.

Svi akteri imaju i više nego dobre razloge da svojski rade na novom nastavku a videćemo kako će se to uopšte završiti. Nadamo se trećem Bad Boys filmu što pre.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...