•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Avantura ledinaša se nastavlja - Lavirint je bio samo početak!

Film „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ (Maze Runner: The Scorch Trials) nastavak je vrlo uspešnog prošlogodišnjeg bioskopskog naučno-fantastičnog hita „Lavirint: Nemoguće bekstvo“. U post-apokaliptičnoj budućnosti, družina momaka predvođena mladim Tomasom (Dilan O’Brajen), nakon bega sa Ledine okružene misterioznim Lavirintom, započinje novu avanturu!

Film „Lavirint: Beg kroz zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera. Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol u SF trileru prikazuje glavnog junaka Tomasa i Ledinaše kako se suočavaju sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD”. Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.

U filmu pored O’Brajena glume i Natali Emanuel, Kaja Skodelario, Tomas Brodie-Sangster, Ejdan Gilen, Đankarlo Espozito, Ki Hong Li, Patricija Klarkson, Lili Tejlor, Beri Peper i Roza Selezar.

Ljubitelji franšize u nastavku dobiće priliku da vide šta se desilo Tomasovom svetu i zašto su Ledinaši uopšte bili stavljeni u „Lavirint“. Da li će nastavak biti uspešan kao i original otkrićemo već 10. septembra kada film „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ stigne u bioskope. Pogledajte novi trejler!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu