•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arnold Schwarzenegger najavio nastavak 'Konana barbarina'

Ljubitelji naučne fantastike, ali i filmova legendarnog Austrijanca imaju se čemu radovati. Naime, Arnold Schwarzenegger najavio je snimanje novog nastavka legendarnog "Konana barbarina".

Kako je rekao, naziv filma biće "Konan osvajač", a u bioskopima bi se trebao naći krajem naredne godine.

Takođe, glumac je izneo i određene naznake o radnji budućeg filma.

"U miru i harmoniji godinama sedim na prestolu vladajući svojim širokim carstvom. Međutim, pojavljuje se neko ko me želi svrgnuti. Eto, to je otprilike radnja filma", rekao je bivši Mister Olympia prilikom razgovora za TMZ.

Kako je rekao, scenario je skoro pa dovršen, a trenutno se vrši selekcija mogućih reditelja i glumaca. Mnogi špekuliraju kako će 68-godišnjak lično uzeti režisersku palicu u svoje ruke.

Prvi "Konan" izašao je davne 1982. godine i posle serijala "Terminator", ovaj film je najpopularnije ostvarenje u kojem je glumio legendarni Arnie. U 2011. godini pojavio se "Konan barbarin 3D", u kojem je glavnu ulogu igrao Jason Momoa, međutim, filmski kritičari širom sveta ovaj nastavak su proglasili debaklom.

Izgleda da je na Schwarzennegeru da vrati "Konanov" ugled.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....