•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie se vraća svojoj ulozi u Disneyjevom filmu 'Maleficent 2'

Uprkos buri u privatnom životu, američka glumica Angelina Jolie ne zapostavlja svoj posao. Najavljen je njen povratak snimanju nastavka Disneyjevog filma "Maleficent".

Kako piše USA Today, snimanju se vraća i scenaristica Linda Woolverton.

Prvi film "Maleficent" sa Angelinom Jolie u jednoj od glavnih uloga na američkom box officeu je nakon pojavljivanja u bioskopima zaradio vrtoglavih 300 miliona dolara, a globalno oko 758 miliona.

Zasada nije poznat datum izlaska novog nastavka filma koji bi, kao i prvi, trebao da režira Robert Stromberg.

Za Angelinu u ulozi zle vile Maleficent Peter Bradshaw je kazao kako postaje "Sophia Loren našeg doba".

Glumačkoj ekipi se pridružuje Emma Watson koja će igrati negativku Cruellu de Vil.

U međuvremenu, Jolie je nakon razvoda sa dugogodišnjim partnerom Bradom Pittom u društvu svog brata Jamesa Havena u Malibuu počela da tražiti kuću za sebe i decu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...