•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Američka komičarka Joan Rivers preminula u 81. godini života

Slavna američka glumica, komičarka i TV voditeljka Joan Alexandra Molinsky, poznatija pod imenom Joan Rivers, preminula je u 81. godini života, saopštila je medijima njena ćerka Melissa.

Rivers je prošle nedelje doživela srčani udar za vreme rutinske operacije grla, nakon čega je hospitalizovana u bolnici Mount Sinai na Manhattanu i od tada se nalazila na aparatima za održavanje života i u induciranoj komi.

U saopštenju medijima, ćerka Melissa napisala je da je Rivers preminula okružena porodici i prijateljima, te je zahvalila bolničkom osoblju na "neverovatnoj nezi" koju su pružili njenoj majci.

- Najveća radost u životu moje majke bila je zasmejavati druge. Iako sada nije vreme za smeh, znam da bi njena poslednja želja bila da se vrlo brzo opet smejemo - napisala je Melissa.
Podsetimo se, Joan Rivers legenda je američke televizije. Mlađoj populaciji najpoznatija je po emisiji 'Fashion Police' gde je kritikovala modne izbore zvezda na crvenom tepihu.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...