•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alyssa Milano ne mari za holivudske stereotipe

Američke glumice prave su rekorderke u skidanju trudničkih kilograma. Većina lepotica s velikog platna stešu liniju neposredno nakon izlaska iz porodilišta. Allyssa Milano nije jedna od tih. Lepa američka glumica i pevačica uživa u majčinstvu i ne mari za diktate holivudske fabrike snova.

Alyssa Milano pridružila se glumačkoj ekipi filma Get Hard na crvenom tepihu povodom premijere istoimenog filma u TCL Chinese Theater u Los Angelesu. Za ovu svečanost, 42.godišnja glumica odabrala je čipkasti kombinezon bez rukava koga je sparila s crnim štiklama.

Iako su punđa i ovaj tip odeće naklonjeniji ženama izduženijeg tela i manjeg konfekcijskog broja, džepna Venera i majka dvoje dece nije se zamarala holivudskim stereotipima. Ponosno je pozirala na crvenom tepihu ne skidajući veliki osmeh s lica.

Američka glumica odlučila je nakon rođenja drugog deteta, kćeri Elizabelle Dylan, u septembru 2014., polako istopiti kilograme nakupljene tokom trudnoće, te suprotno rekorderskom tempu Hollyowooda napraviti to u svome ritmu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...