•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Alien: Covenant': U svemiru niko ne može čuti vaš vrisak

Premda je snimanje filma 'Alien: Covenant' tek nedavno završilo, izgleda da je studio iza filma, 20th Century Fox, i te kako optimističan što se tiče izlaska filma u javnost.

Naime, prvobitni datum premijere filma, 4. avgust 2017. godine, pomeren je i film je dobio novi datum, gotovo tri meseca ranije. Taj podatak potvrđen je i na Facebook stranici filma koja je donela i prvi plakat za nadolazeći film.

Kako se čini, u filmu se radnja vrti oko članice posade nazvane Daniels (Katherine Waterston) koja putuje na svemirskom brodu Covenant, koji putuje svemirom ka pustoj planeti koju nastanjuje jedino David. Oni koji se malo bolje sećaju imena likova iz 'Prometeja' (film je nastavak tog filma), setiće se da je David android koji preživi događaje kojima smo svedočili u tom filmu. Michael Fassbender, koji glumi i Davida i još jednog značajno naprednijeg androida imenom Walter, čini s gore spomenutom Waterston, Billyjem Cruddupom i Jussie Smollet glavne likove filma. Pridružuju im se i Noomi Rapace koja reprizira ulogu iz prvog filma, kao i Guy Pearce koji isto čini.

Kako je rekao Fassbender, ovaj film će se vratiti istinskim horor elementima serijala 'Alien', a mi se nadamo da će istina tako i biti.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....