•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alfonso Cuarón ipak ne režira spinoff Harryja Pottera

Tek što je osvanula vest da bi se Alfonso Cuarón mogao vratiti u svet Harryja Pottera spinoffom i franšize pod naslovom Fantastic Beasts and Where to Find Them, oskarom nagrađeni Meksikanac izjasnio se da se to ipak neće dogoditi.

Odustajanje od ovog projekta Warner Brosa Cuarón je argumentirao time kako nakon Zatočenika Azkabana i Gravitacije želi uzeti odmak od projekata s naglašenom vizualnom tehničkom stranom. Vest bi za fanove mogla biti pomalo razočaravajuća jer je po mnogima Cuarón jedan od najzaslužnijih za uspeh Harryja Pottera. Njegov mračniji i ozbiljniji ton koji je postavio u Zarobljeniku Azkabana pokrenuli su serijal po pitanju stila u drugom smeru od onoga koji je 2001. godine postavio Chris Columbus.

Zanimljivo, Warner Bros navodno je Cuarónu takođe ponudio režiju filma The Overlook Hotel – prequela Isijavanja legendarnog Stanleyja Kubricka, ali Meksikanac ni taj angažman još nije potvrdio.

Nadamo se da će se Alfonso Cuarón ubrzo odlučiti, a što god odabrao i napravio – rado ćemo gledati!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...