•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Aflek u ulozi muža 'Iščezle'

Slavni reditelj Dejvid Finčer obradovao je ljubitelje kinematografije objavom prvog trejlera za svoj novi misteriozni triler "Iščezla", adaptacijom istoimenog, veoma uspešnog romana Džilijen Flin.

Takođe, sudeći po prvim reakcijama filmskih kritičara, koji kažu da bi "Finčer oduševio čak i kada bi režirao telefonski imenik", može se očekivati sjajan film, koji će krenuti u pravi pohod na bioskopske blagajne.

Trejler prikazuje Bena Afleka u ulozi rastrzanog Nika Dana, što je posledica nestanka njegove supruge Ejmi, koju tumači Rozamund Pajk. Dan je razapet između organizovanih potraga, celovečernjeg bdenja uz sveće i neprestanog pojavljivanja na televiziji, kako bi pronašao Ejmi. Ipak, atmosfera se ubrzo drastično menja prikazom kadrova svađe sa suprugom, ali i detektiva koji pretražuju Danovu kuću u potrazi za dokazima.

Najava se završava Nikovom izjavom za TV intervju, u kojoj ulizivačkim tonom izgovara: "Nisam ubio svoju ženu. Ja nisam ubica."

Dok pesma "She" Elvisa Kostela daje trejleru jezivu notu, frontmen benda "Nine Inch Nails" Trent Reznor i njegov dugogodišnji saradnik Atikus Ros stoje iza muzike za film. Na oficijalnom sajtu filma može se čuti delić poslednje saradnje ovog moćnog tandema, muzika obojena uznemirujućom ambijentalnom atmosferom. Kompletna muzika za film pojaviće se tek 3. oktobra, kada je planirana i bioskopska premijera filma.

Reznor i Ros su već radili muziku za dva Finčerova filma, "Devojka sa zmajevom tetovažom" za koju su dobili "Zlatni globus", i za "Društvenu mrežu", za koji su nagrađeni "Oscarom", pa se i od njih mnogo očekuje.

Takođe, Finčer više nije na čelu tima nadolazećeg biografskog filma o Stivu Džabsu, gde bi ponovo sarađivao sa scenaristom "Društvene mreže" Ejronom Sorkinom i producentom Skotom Rudinom. Tokom pregovora Finčer je, navodno, tražio 10 miliona dolara unapred, kao i značajnu kontrolu nad marketingom, ali ta cifra nije odgovarala studiju "Sony", koji je odlučio da bude finansijski oprezniji nakon razočaravajuće 2013. godine.

"Ovde se radi o kvalitetu, koji ne treba da 'vrišti' komercijalnošću. Finčer bi trebalo da bude nagrađen po učinku, ali nikako unapred", naveo je izvor iz studija "Sony".

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu