•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Adrien Brody se vraća na 'Mesto zločina'

U pitanju je prvo rediteljsko ostvarenje popularnog holiuvudskog scenariste Michaela Petronija, iz čijeg su pera nastali tinejdžerski hitovi poput "Kradljivac knjiga" i "Hronike Narnije: Plovidba broda Zorogaza". Petroni je za svoj rediteljski prvenac potpuno okrenuo ploču, pa je Mesto zločina prepun mračne i zlosutne atmosfere; njegova uznemirujuća mirnoća isprekidana je eksplozivnim sekvencama, a sve u svrhu slojevitog i zadovoljavajuće misterije same priče.

Glumačku ekipu filma koji je svoju svetsku premijeru doživeo na Tribeca Film Festivalu predvodi fantastični Adrien Brody, koji se okitio Zlatnim kipom za najbolju mušku ulogu za neprevaziđenu izvedbu u klasiku "Pijanista" a rame uz rame mu sa njegovom izvedbom u ovom naslovu stoji novozelandski veteran Sam Neill koji je publiku oduševljavao decenijama u klasicima poput "Piano" i blockbusterima kao što je serijal "Park iz doba jure". Pored ovog velikog dvojca u filmu se pojavljuje i prelepa Robin McLeavy, junakinja akcionog SF spektakla "Abraham Lincoln".

U filmu Mesto zločina Brody igra psihoterapeuta Petera Bowersa koji već duže vremena pati od noćnih mora i jezivih vizija. Kada otkrije užasavajuću tajnu koju dele svi njegovi pacijenti, on se nađe na putu koji ga vodi do rodnog grada kojeg je napustio pre mnogo godina. Upravo tamo, u False Creeku, suočiće se s razrešenjem misterije stare decenijama, a koja skriva tajnu njegovih čudnih i opasnih deluzija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...