•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Accepted (2006)

Maturant Bartlebi zvani "B" je na putu da dobije osam pisama odbijanja od koledža na koje je konkurisao, što neće obradovati mamu i tatu. Barem nije sam - nekoliko njegovih drugara je u istom sosu.

Kako će ovaj momak bez karijere na vidiku da zadovolji svoje roditelje i osvoji Moniku, devojku iz snova? Lako. Osnovaće svoj sopstveni univerzitet. Zajedno sa svojom grupicom neuglednih drugara oni uspevaju da nasamare roditelje i okolinu i "osnivaju" ugledni "South Harmon Institut" za tehnologiju.

Taman što su se smestili na svoje pozicije, B i društvo shvataju da su svoj posao odradili previše dobro - gomila drugih maturanata odbijenih na drugim koledžima počinje masovno da dolazi na ovaj institut. Sa budućnošću koja mu visi o koncu, Bartlebiju će biti potrebno više od šačice spretnosti da izbegne zatvor, zadivi devojku, impresionira roditelje i jednostavno postane "Primljen".

Žanr:komedija
Godina:2006
Reziser:Steve Pink
Scenario: Adam Cooper, Bill Collage
Uloge: Justin Long, Jonah Hill, Blake Lively
Uzrast:PG-13
Award:4 nominacija
Box office:36.3M USD
Studio: Universal Pictures, Shady Acres Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....