•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

6 Points About Emma (Seis puntos sobre Emma) (2011)

Emma je slepa, ali veruje da sve jasno vidi: želi da postane majka. Saznavši da ne može da ostane trudna sa svojim dečkom, Emma prekine s njim i započne potragu za savršenim donorom sperme...

Emma ima gotovo trideset godina. Magnetična, privlačna i zapanjujuće lepa, ali ona je i slepa. Radi kao koordinatorica na sigurnom telefonu, živi u malome stanu (zajedno sa svojim psom vodičem Roscom) i u vezi je s Jorgeom poslednjih šest meseci. Emmu međutim, čini se, više zanima Jorgeova sperma nego sam Jorge. Već godinama gotovo opsesivno sanja o tome da ostane trudna, ali ubrzo otkrije da joj njen sadašnji dečko to neće moći da ispuni.

Bez ikakva oklevanja prekine s njim i odluči da krene u potragu za savršenom spermom, tako jednostavno. Bez zaljubljivanja i bez ikakvih osećaja koji bi mogli da je ometu. Kada donese tu odluku, dvojica praktički idealnih kandidata pojavljuju se u Emminom životu: German, psiholog koga poznaje sa terapijske grupe koju je počela da posećuje i njen mlađi komsija Diego.

Emmin cilj naizgled je lako ostvariv, ali naša junakinja uskoro će upasti u vlastitu zamku ali će otkriti i da je moguće biti slep na više načina.

Žanr:drama
Godina:2011
Reziser:Roberto Pérez Toledo
Scenario:Peter Andermatt, Roberto Pérez Toledo
Uloge:Verónica Echegui, Antonio Velázquez, Álex García
Award:5 nagrada
Studio:Generación78, Ian Stewart Producciones Cinematográficas, La Mirada Producciones
Zemlja:Spain
Website:www.facebook.com/seispuntossobreemma
Jezik:španski
Trajanje:82 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...