•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'50 nijansi sive': Dokaz da seks prodaje sve

Milioni ljudi koji su pročitali knjigu i pogledali film dokaz su da je seks najbolji biznis, a pun pogodak ako je i sado-mazo u priči.Kada je pre četiri godine izašlo prvo izdanje knjige „50 nijansi sive“ autorke E. L. Džejms, svet je za njom poludeo u kratkom roku. Pre nekoliko dana premijeru je doživela i ekranizacija ovog dela, a žene su stajale u redovima satima samo da bi došle do karte.

Film je za prva četiri dana zaradio 60 miliona dolara, što ga čini rekorderom filmske industrije. Knjiga je, poređenja radi, prodata u preko 100 miliona primeraka. U Srbiji je za samo jedan dan rasprodato čak devet projekcija, a na dan premijere Sava centar je napunjen dva puta u nekoliko sati, jer se film davao u dva termina. Žene u Sloveniji, čekajući da kupe karte, uspele su čak i da se pobiju…

Fenomenu „50 nijansi“ koji se sastoji od bajkovite ljubavne priče i banalnih seksualnih igrarija sa pomagalima niko nije odoleo.

Knjiga i film „50 nijansi“ su izučavane na univerzitetima širom sveta, a rezultati tih istraživanja nisu dali pohvalne rezultate.

Film je prikazan na Berlinalu i kritika ga je odmah otpisala, ali ne i publika.

Ljubavna priča nevine, obične devojke Anastasije Stil i moćnog, bogatog muškarca Kristijana Greja sa nestrpljenjem je očekivana, ponajviše zbog obilja scena sado-mazo i BDSM seksa, ali mnogi su ostali razočarani.

Glumica Dakora Džonson zabeležila je zavidnu minutažu u kojoj je gola, za razliku od Džejmija Dornana koji se ili ne vidi, ili je u mraku ili u pantalonama, na žalost uglavnom ženskog dela gledališta.

Film je ocenjen kao plitak i gubljenje vremena, ali ni to nije pomutilo njegovu popularnost, jer seks baca u drugi plan i glupe dijaloge i na mahove jako lošu glumu.

Svetske zvezde koje su imale priliku da vide film nisu oduševljenje, pa ga je i Madona kritikovala.

U svom stilu komentarišući da se film mogao svideti „samo onima koji nikada nisu imali seks“, ona dodaje i da je nerelano da neko toliko voli oralni seks. Slična situacija je i kod nas. Ipak, svako je pogledao film.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...