•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jackie Chan: “Želim biti Iron Man“

Na Filmski festival u Cannesu stigao je i Jackie Chan, legenda borilačkih veština, koji je pričao o superjunacima, izjavivši kako bi rado preuzeo ulogu od Roberta Downeya Jr.-a u franšizi Iron Man.

"Stvarno bih želeo glumiti Iron Mana ali mislim da me publika ne želi videti u toj ulozi," objasnio je.

"Sve u svemu, niko mi ne želi dati puno novca da napravim takav film. Volim Iron Mana i takvu vrstu filmova ali niko me ne želi angažovati. Budale!".

Chan je takođe demantovao glasine kako je odlučio da prestane sa snimanjem filmova.

"Nisam rekao da odlazim u penziju. Kada sam snimao Chinese Zodiac samo sam izjavio kako će mi to verovatno biti poslednji veliki akcioni film."

Jackie Chan je u Cannes stigao kako bi najavio svoje nove projekte: Skiptrace, Karate Kid 2, Policijsku priču 2013 i moguće učestvovanje u Plaćenicima 3.

"Nisam još ništa potpisao niti sam video scenario za Plaćenike ali kontaktirali me jesu i prihvatiću ukoliko uloga bude dovoljno velika. Nudili su mi ulogu i u drugom delu ali je bila premala, a ja želim da moja uloga bude posebna. Želim razbijati zločeste momke uz Sylvestera Stallonea."

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...