•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Friend Zone (Pagafantas) (2009)

Kema je mladić kog stalno ismevaju zato što veruje da je u vezi sa devojkom, a ona ga samo smatra prijateljem i koristi ga da joj plaća piće. Kema nije svestan toga, ali je na putu da postane najveći Pagafantas u istoriji.

Zapravo, on okreće svoj život naglavačke u nadi da će neko jednom njemu da plaća 'fantu'. On je upravo raskinuo sa Elisom, devojkom sa kojom je bio šest godina, i vratio se kod majke. Namerava da uradi sve ono što nije mogao poslednjih šest godina.

Ali, sve se menja one noći kad upozna Klaudiju, Argentinku koja je tek stigla u Španiju i želi da postane frizerka. Ona je božanstvena i zabavna. A najbolji deo je to što ne poznaje nikoga u Španiji.

Žanr:komedija
Godina:2009
Reziser: Borja Cobeaga
Scenario: Borja Cobeaga, Diego San Jose
Uloge:Gorka Otxoa, Sabrina Garciarena, Julian Lopez
Studio: Antena 3 Films
Zemlja:Spain
Jezik:Španski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu