•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I'm Not There. (2007)

Šest inkarnacija Boba Dilana - pesnik, prorok, odmetnik, rok ikona, lažna zvezda i propovednik. A gde je pravi Bob Dilan?

Samog Dilana igra čak šestoro različitih glumaca.

Film započinje pričom o 11-godišnjem crnom dečaku, koji se predstavlja kao folk zvezda Vudi Gatri i beži iz popravnog doma da bi zabavljao ljude svojom svirkom. Džek Rolins je mladi politički angažovani folk pevač, koji istinski prihvata hrišćanstvo i počinje da peva gospel po lokalnim crkvama.

Džad Kvin je rok zvezda na vrhuncu slave, koju uznemiravaju novinari željni da konačno razotkriju šta misli o sebi i društvu. Tu je i mladi buntovnik koji nosi ime Artura Remboa, te Robi Klark, holivudska zvezda koja se sve više otuđuje od svoje supruge. Ričard Gir glumi ostarelog Bilija Kida, odmetnika koji mora da se sukobi sa svojim progoniteljem, Petom Geretom.

Umesto klasične biografije, 'Nisam tu' je kolaž priča zasnovanih na stvarnim i izmišljenim događajima. Mnoge scene su inspirisane Dilanovim pesmama, izjavama, pa i filmovima u kojima je glumio.

Žanr:biografija, drama, muzički
Godina:2007
Reziser:Todd Haynes
Scenario:Todd Haynes
Uloge:Christian Bale, Cate Blanchett, Heath Ledger
Uzrast:R
Award:23 minuta
Studio: Killer Films
Zemlja:United States
Website:www.bimfilm.com/iononsonoqui
Jezik:Engleski
Trajanje:135 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila