•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arthur (2011)

Glumac Rasel Brend koji tumaci simpatičnog milijardera, Artura Baha daje savim novu dimenziju poznate priče. On je neodgovorni šarmer koji se oduvek oslanjao na dve stvari: Svoje nepregledno bogatstvo i mudrost svoje dugogodišnje dadilje i najbolje prijateljice, gospođe Hobson koja ga je uvek čuvala od nevolja.
Artur je neozbiljan čovek blage naravi, u večitoj potrazi za nekom zabavom, bez pravog smisla i cilja u životu. Kada njegova reputacija hirovitog rasipnika počne da ugrožava imidž porodične kompanije 'Bah Vorldvajd', Artur dobija ultimatum: Ili će se oženiti ambicioznom direktorkom, Suzan Džonson koja će ga dovesti u red, ili će se oprostiti od svojih milona i načina života koji je do tada vodio.
Ugovoreni brak bi nekako mogao da podnese da ga u tome ne sprečavaju dve 'sitnice'. Suzan jeste lepa, ali nije neko koga je lako zavoleti, a uz to, Arturu se dopada Naomi. Ona je turistički vodič, nezavisna je i slobodna, i kao i on - sponatana i velki idealista. Ne samo da Naomi vidi kakav je Artur, nego uviđa i kakav bi mogao da postane. Zahvaljujući njoj, dojučerašnji plejboj odlučuje da promeni stav prema svom životu…
Sve što treba da uradi je da se izbori za ono što želi. Ali, po koju cenu? Uz pomalo neobičnu pomoć Hobsonove, jedine osobe koja je uvek verovala u njega, Artur preuzima najveći rizik u životu i uči kako se postaje pravi muškarac.

Žanr:Komedija, romansa
Godina:2011
Reziser:Jason Winer
Scenario:Peter Baynham
Uloge: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio: Warner Bros
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...