•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Plaza Suite (1971)

Filmska verzija drame Nila Sajmona ima tri čina koja se dešavaju u istom apartmanu legendarnog njujorškog hotela Plaza sa Volterom Matauom u trostrukoj ulozi.
U prvoj od njih Keren Neš pokušava da privuče pažnju svog nezainteresovanog muža Sema kako bi udahnula život njihovom propalom braku.
U drugoj, samodopadljivi filmski producent Džes Kiplindžer pokušava da navede svoju nekadašnju ljubav Mjuriel da vidi ko je on zapravo.
U trećoj, Roj Habli i njegova žena Norma uporno pokušavaju da nagovore svoju nesigurnu ćerku da izađe iz kupatila pre venčanja koje se približava.

Žanr:komedija, drama
Godina:1971
Reziser:Arthur Hiller
Scenario: Neil Simon, Neil Simon
Uloge:Walter Matthau, Maureen Stapleton, Barbara Harris
Uzrast:PG-13
Studio: Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:114 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...