•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Kruds” pogledalo više od 17000 gledalaca!

“Kruds”, novu 3D avanturu studija “DreamWorks Animation” tokom pretpremijernih i premijernih prikazivanja pogledalo je više od 17000 gledalaca. Film je pretpremijerno prikazivan od 16. marta, a na redovnom repertoaru domaćih bioskopa nalazi se od 21. marta.

Novo ostvarenje autora filmova „Madagaskar“ i „Kako da dresirate svog zmaja“ prati praistorijsku porodicu koju pomeranje kontinenata primora da krene u osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela.

Junacima filma “Kruds” glasove su pozajmili dobro poznati domaći glumci, a studio „DreamWorks Animation“ je srpsku verziju sinhornizacije svrstao među najbolje od preko 50 različitih jezičkih verzija ove sage.

Neustrašivoj tinejdžerki Ip, koja želi da se otisne dalje od granica poznatog sveta, glas je pozajmila Ivana Popović. Njenog oca, tvrdoglavog Graga koji misli da „sve što je nepoznato, treba izbegavati“ igra Dragan Vujić. Babi sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvetić, a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović i Stevan Piale. Marko Janketić pozajmio je glas Gaju, mladiću iz druge porodice, koji će Krudsima pomoći da savladaju strahove i upuste se u nove avanture.

Ne propustite da na stranici http://kruds.mcf.rs/ učestvujete u interaktivnom kvizu “Ko su tvoji preci?” koji tematski prati film “Kruds”!

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila