•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"BUNTOVNICE" postavljaju REKORDE

Novi film reditelja Harmonija Korina "Buntovnice" (Spring Breakers), ostvario je najbolji ovogodišnji rezultat kada su u pitanju filmovi koji počeli sa prikazivanjem u ograničenom broju bioskopa.

Samo u dva bioskopa u Njujorku i jednom u L.A.-u film je na startu prikazivanja zaradio 270.000 dolara što je neverovatnih 90.000 po bioskopu. Ovaj rezultat, osim što je ubedljivo najbolji ovogodišnji, spada i u deset najboljih kada su u pitanju startovi igranih filmova.

Predstavnici distributera su izrazili veliko zadovoljstvo činjenicom da je na početku prikazivanja film privukao najširu publiku – od mlađih fanova glavnih glumaca do publike koja ima preko trideset godina i koja je željna dobrih, provokativnih, filmova.

Zvezde kao što su Selena Gomez, Vanesa Hadžins i Džejms Franko, film su do sada uspešno predstavile na festivalima u Veneciji, Torontu i Teksasu, a zbog velikog interesovanja promovisale su ga i u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj.

„Buntovnice“ su priča o četiri seksi devojke sa koledža koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema....

Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju „zaštitu“ i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali „nežne duše“, njihov „spasitelj“ dobija naklonost devojaka, ali i zauvek menja njihove živote.

Podsećamo vas da je film "Buntovnice" od danas na redovnom bioskopskom repertoaru i u našoj zemlji, u bioskopima (Beograd: Roda Cineplex, Kolosej, Cineplexx Delta City, Tuckwood, Dom Sindikata, Fontana; Novi Sad: Arena Cineplex; Niš: Viligrad i Kupina; Kragujevac: Cineplexx Kragujevac Plaza).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila