•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Little Fauss and Big Halsy (1970)

Mali Faus i Halsi Noks su protivnički trkači motociklima koji formiraju neobičan partnerki odnos. Nadmeni i arogantni Halsi pristaje da se trka pod Fausovim imenom dok Faus radi kao njegov mehaničar.
Rita je bogata devojka koja se leči od droge i primećuje obojicu motociklista. Ona izabere Halsija i rodi mu dete posle čega on počne da je vara sa lakim devojkama koje prate trke. Kasnije, Rita napušta Halsija i odlazi u zaštićeno okruženje kod bogatih roditelja u elitni Palm Springs.
Mali Faus i Veliki Halsi udružuju se u trci za veliku nagradu. Sve trke beleži promiskuitetni fotograf. Na odličnom muzičkom 'saundtreku' Džoni Keš peva svoje pesme, među kojima je jednu pisao Bob Dilan, a drugu Karl Perkins, koji takođe peva jednu od svojih pesama.

Žanr:drama
Godina:1970
Reziser:Sidney J. Furie
Scenario:Charles Eastman
Uloge:Robert Redford, Michael J. Pollard, Lauren Hutton
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: Alfran Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...