•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Džek ubica divova" u bioskopima od 21. Marta

Film će i u našim bioskopima biti prikazan u 3D, što će ovoj priči dati puniji doživljaj!

Reditelj filma, Brejan Singer i glavni glumac, Nikolas Holt, fotografisali su se pored divovskog stopala, kojim su junaci ove priče zakoračili na filmsko platno.

Singer je, kao i generacije ljudi širom sveta, odrastao na pričama o uzbudljivim avanturama, o odvažnim pustolovima u potrazi za srećom, o borbi za život u svetu u kome vladaju čudovišta. Među tim pričama, bila je i ona o mladiću po imenu Džek, koji se suprotstavlja strašnim divovima.

“Ono što me je privuklo priči jeste to što je naizgled jednostavna i laka, a opet fantastična i puna potencijala”, izjavio je reditelj.

Film “Džek ubica divova 3D” u naše bioskope dolazi 21. marta!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...