•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

K. Stewart najmanje seksepilna jer je hladnog karaktera i premršava

Hollywoodske lepotice često naglašavaju kako im nije bitno koje mesto zauzimaju na skali lepote, ali zasigurno nijedna ne priželjkuje da bude najmanje seksepilna zviezda glumačkog svieta. Tu ne baš laskavu titulu čitatelji britanskog ManKinda ove godine dodelili su 22-godišnjoj glumici Kristen Stewart.

„Ovo je odličan uvid u to kako funkcionišu umovi britanskih muškaraca i šta je po njihovom sudu zavodljivo i lepo. Sudeći po ovom popisu, ne vole žene koje glume ledene kraljice, one koje su sklone promenama raspoloženja i očito na svojim ekranima ne vole da gledaju nezdravo mršave glumice” – rekao je portparol ManKinda. Mršavice zbilja nisu po volji Britanaca jer je druga na ovoj listi zvezda serije i filma “Seks i grad” Sarah Jessica Parker. Problematična Lindsay Lohan, koja više vremena provodi u zatvorskoj ćeliji nego na audicijama za filmove, našla se na trećem mestu crne liste. Bivša supruga Charlieja Sheena, glumica Denise Richards je četvrta, a među top pet ugurala se i Kirsten Dunst. Kristen sa medijima još nije podelila svoje mišljenje o novoj tituli, ali pre pet godina, kada je počela karijeru, nije shvatala zašto je muškarci smatraju seksepilnom.

“Bila sam užasnuta kad su mi, kao 17-godišnjakinji, govorili da sam seksi. Htela sam na sav glas urlati da nisam i da mi je neugodno da o tome razgovaram – rekla je najpoznatija “vampirica”.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...