•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert De Niro ostavio otiske šaka i stopala ispred Kineskog teatra

Dvostruki oskarovac Robert De Niro ''zacementirao'' je svoje mesto u glumačkoj istoriji ostavivši otiske svojih šaka i stopala u betonu ispred Kineskog teatra u Los Anđelesu.

''Svi kažu da ljudi u filmskoj industriji imaju tri kuće - kuću u kom žive, kuću gde njihova prva žena živi i Holivud. Volim Njujork, ali sam i ponosan da budem građanin Holivuda. Hvala vam na ovoj počasti i hvala što ste učinili da se osećam ovde kao kod kuće'', rekao je ovaj glumac koji iza sebe ima karijeru dugu oko 40 godina.

De Niro, koji je osnovao Trajbeka filmski festival 2002. godine kako bi pomogao da se oživi deo Njujorka koji je stradao u terorističkim napadima 11. septembra 2001. godine trenutno se nalazi u trci za svog trećeg Oskara u kategoriji za najbolju sporednu ulogu u filmu ''U dobru i u zlu'', prenele su agencije.

Glumac Bili Kristal koji je igrao u filmu ''Mafijaš pod stresom'' sa De Nirom na svečanoj ceremoniji pohvalio je glumčevu sposobnost da igra različite uloge od komedija poput ''Upoznajte njene roditelje'' i ''Upoznajte Fokerove'' do drama poput ''Dobri momci'' i ''Taksista''.

De Niro je dobio Oskara za glavnu ulogu u filmu ''Razjareni bik'' i za sporednu ulogu u filmu ''Kum 2''.

Otisci njegovih šaka i stopala ispred Kineskog pozorišta nalaze se blizu otisaka Merilin Monro, Elizabet Tejlor, Breda Pita i Džordža Klunija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....