•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantino: Vil Smit je bio moj prvi izbor za ulogu Đanga

Režiser Kventin Tarantino izjavio je da je njegov prvi izbor za glavnu ulogu u filmu "Django Unchained" bio Vil Smit, a ne oskarovac Džejmi Foks, prenosi NME.

Tarantino je za Plejboj kazao su on i Vil Smit proveli neko vreme zajedno dok je glumac u Njujorku snimao "Ljudi u crnom III".

"Prošli smo kroz scenario i razgovarali o njemu. Vil nije odustao zato što je bio uplašen materijala, ali nismo imali vremena da ga učinmo takvim da mu odgovara 100 odsto", kazao je Tarantino.

Džejmi Foks nije jedini glumac sa kojim je Tarantino pregovarao kada je Vil Smit odustao od uloge. Za ulogu su razmatrani Idris Elba, kojeg su proslavile serije "Wire" i "Luter", Kris Taker, Terens Hauard, Em Kej Vilijams i Tajris.

"Svima se svideo scenaio, hteo sam da sa njima prođem čitav materijal, da napravim neku vrstu međusobnog takmičenja, da im postavim prepreke, a onda sam se video sa Džejmijem i shvatio da ne moram to da radim", kazao je Tarantino.

"Džejmi je razumeo materijal, ali pre svega bio je kauboj", naglašava režiser i dodaje "on je iz Teksasa, razume kako je to kada o tebi misle kao da si "drugačiji"".

On je takođe rekao da uloga koju je igrao Leonardo Di Kaprio nije bila pisana za njega već za drugog glumca, ali nije želio da otkrije za koga.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...