•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danijel Krejg: Robert Patinson bi mogao biti sedeći Bond

Krejg, koji je dosad tri puta u filmu tumačio Džejmsa Bonda, trebalo bi još dva puta da se nađe u toj ulozi.

Već uveliko se nagađa koji glumac bi, posle Danijela Krejga, mogao da igra Džejmsa Bonda. Ideju o tome ima i sam aktuelni 007 koji smatra da bi njegov naslednik trebalo da bude Robert Patinson.

Prema pisanju magazina "OK!", on je uveren da bi mladi i talentovani britanski glumac bio odličan u ulozi slavnog filmskog tajnog agenta.

Krejgu se posebno dopalo ponašanje junaka "Sumraka" za vreme skandala kada ga je prevarila njegova devojka Kristen Stjuart.

"Da biste prebrodili takve trenutke, a da pritom zadržite određeni nivo profesionalizma, potrebno je imati neverovatnu unutrašnju snagu" prokomentarisao je glumac.

A kako je na ovaj predlog reagovao Patinson? Prema jednom izvoru "bio je jako polaskan, jer je veliki obožavalac Danijela Krejga. Njegovi komplimenti su ga oduševili".

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...