•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Way (2010)

Put je moćna i inspirativna priča porodici, prijatelljima i izazovima sa kojima se susrećemo dok se krećemo kroz komplikovani svet koji se stalno menja.

Martin Šin tumači lik Toma, američkog lekara, koji dolazi u Francusku da bi pokupio posmrtne ostatke svoga sina (Emilio Estevez), koji je poginuo tokom oluje u Pirinejima, na putu hodočašća u Kamino de Santijago (koji je još poznat i kao Put svetog Jakova). Umesto da se vrati kući, Tom odlučuje da se otisne na hodočašće da bi ispoštovao želju svoga sina i dovršio njegovo putovanje. Ono što Tom nije znao je da će ovo putovanje imati dubok uticaj na njega i njegov život, pun blagostanja i sigurnosti. Neiskusan u pešačenju, Tom uskoro saznaje da na ovom putovanju neće biti sam. Upoznaće druge hodočasnike iz celog sveta, koji imaju svoje razloge da krenu na ovoj put, na kome će svako od njih pronaći dublji smisao svog života.

Žanr:avantura, komedija, drama
Godina:2010
Reziser:Emilio Estevez
Scenario:Emilio Estevez
Uloge:Martin Sheen, Emilio Estevez, Deborah Kara Unger
Uzrast:PG-13
Studio: Filmax Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:123 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila