•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Sheen donirao novac za pogreb paparazza

Problematični glumac Charlie Sheen ipak ima veliko srce.

Naime, platio je 12 hiljada dolara za pogreb 29-godišnjeg paparazza Chrisa Guerre koji je poginuo sledeći automobil Justina Biebera.

„Saosećam se sa mladićevim roditeljima jer i meni kao roditelju je nezamisliva bol koju roditelji osećaju kada sahranjuju svoju decu. Ta tragedija podsetila me da smo svi ljudi bez obzira na to kojim se poslom bavimo. Moja najiskrenije sučešće njegovoj porodici“ - kazao je Charlie Sheen za portal TMZ.

Glumac se šokirao čuvši da je Chrisa udario automobil prvog dana 2013. godine dok je u Los Angelesu prelazio ulicu pokušavajući da uslika beli ferrari pevača Justina Timberlakea.

Ovo nije prvi put da glumac uplaćuje novac kako bi nekome pomogao. Nedavno je financijski pomogao i glumici Lindsay Lohan koja je upala u dugove.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu