•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majkl Bej objavio novu ekipu Transformersa 4

Režiser Majkl Bej je na svom je veb-sajtu objavio novu glumačku ekipu 'Transformersa 4'.

"Upravo sam zaposlio odličnog mladog glumca koji će u četvrtom nastavku Transformersa glumiti uz Marka Volberga. Džek Rejnor je mladi Irac koji je u Ameriku stigao sa 30 dolara u džepu. Za tako nešto stvarno treba imati hrabrosti. Zapazio sam ga u sjajnom irskom filmu 'What Richard Did' i shvatio da klinac zna šta radi", napisao je Bej.

Nadovezujući se na špekulacije koja kruže internetom, Bej je dodao,: 'Transformers 4' nije reboot. Radnja filma kreće tačno 4 godine nakon rata u Čicagu i priča ima logičan sled. Zato sam i odlučio uzeti potpuno novu glumačku ekipu. Ovaj film će biti drugačiji od prethodna tri. Čeka nas potpuno nova trilogija."

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....