•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spilberg, Jost i Henks ponovo na zajedničkom projektu

Grejem Jost, tvorac serije 'Justified' (Pravednik), radi na dva veoma različita projekta.

On je trenutno izvršni producent špijunske dramske serije "The Americans" (igraju Keri Rasel i Metju Rajs) a istovremeno je i tvorac serije "Pravednik", koja se prikazuje već 4. sezonu.

Međutim, Jost je nestrpljiv da ponovo radi sa Stivenom Spilbergom i Tomom Henksom na trećoj mini-seriji za HBO.

Jost je napisao i scenario za "Braću po oružju" (govori o američkoj četi padobranskih pešadinaca iz Drugog svetskog rata) i za "Pacifik" (serija o marincima u Japanu, takođe tokom II svetskog rata). Na ovim projektima je ujedno radio i kao producent.

Osim toga, Jost i Henks su radili zajedno i na mini-seriji "From the Earth to the Moon" iz 1998. Scenarista je sada izjavio da Spilberg i Henks trenutno razgovaraju sa HBO-om o seriji koja bi istraživala vazdušne pacifičke bitke.

Dodao je i da su i Spilberg i Henks oduvek bili zainteresovani za rad na mini-serijama, a s radom su počeli još 2001., kada je HBO počeo da pravi seriju "Braća po oružju".

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila