•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ryan Gosling: Lepo oblikovane trbušne mišiće imam samo na slici

Zgodni glumac Ryan Gosling je sramežljiv dečko i status seks-simbola stvara mu nelagodnost.

“Uvek sam se smejao kad bih ugledao nekog muškarca koji na velikim reklamnim plakatima reklamira donje rublje i čudio se po čemu je taj čovek zgodan. Danas sam ja taj čovek i moje fotografije su na plakatima iako ne smatram da je moje telo seksi” – govori 32-godišnji glumac.

U brojnim filmskim scenama i reklamama glumac je pokazao svoje savršene trbušne mišiće i tvrdi kako je za to zaslužan photoshop, a ne vežbanje u teretani jer u stvarnosti nema tako lepo oblikovano telo. Uveren je i kako većina ljudi koja mu je dala glas u jednoj anketi za najzgodnijeg muškarca ne misli da je on zbilja seksi-simbol.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu