•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rupert Everett: U mladosti mi je seks bio sve, spavao sam sa kim god sam stigao

Prkoseći strogom katoličkom vaspitanju u ranoj mladosti, britanski glumac Rupert Everett kao mladić usmerio je svu svoju energiju na – seks. Slavni homoseksualac priznao je da mu je u mladosti seks bio sve u životu i da je spavao sa kime god je stigao, pa čak i sa ljudima koji ga nisu fizički privlačili.

“Bio sam muška prostitutka. Voleo sam seks. U školi su nam govorili da se molimo Zdravo Mariju ako dobijemo erekciju. Kod mene je to stvaralo još veći bes i seks mi je postao izduvni ventil. Nije bilo bitno da li mi je ta osoba privlačna. Sve je zavisilo od toga kakva su bila svetla i koliko sam popio. Uistinu mi se celi život vrteo oko seksa” – rekao je 53-godišnjak.

U svojim memoarima "Red Carpets and Other Banana Skins" iz 2006. Rupert je napisao da je imao odnos i sa glumcem Sir Ianom McKellenom. Priznao je da je zvezdu "Hobita", dok je bio mlađi i živeo u Londonu, čak i uhodio.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...