•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Verenika Sofije Vergare izbacili iz kluba na dočeku

Glumica Sofia Vergara i njen verenik Nick Loeb Novu godinu su dočekali u jednom klubu u Miamiju, ali nakon ponoći par je počeo žestoko da se svađa. Navodno se Nicku nije svidelo što se Sofia, fotografisala sa drugim muškarcima pa je počeo urlati. Tada su mu je prišlo obezbeđenje i izbacilo ga kroz zadnja vrata.

“U toj gužvi Sofiji se raspala haljina” – otkrio je izvor pa ne čudi što je 40-godišnja glumica besna otišla kući. Latinoamerikanka za najluđu noć u godini odabrala je haljinu sa dubokim dekolteom što je povećalo interes okupljenih za fotografiju sa njom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...